Wanneer je mystiek in het alledaagse vindt, kun je glimlachen om visioenen

zondag, juli 23, 2006

Nieuwe layout 2

Wat is er toch allemaal aan de hand met de blog van Isis? Dagelijks verandert alles van kleur, van plaatjes, alleen niet van inhoud!

Wat het uiterlijk betreft: Nadat ik vlindertjes had laten vliegen over de navigatiebalk, bleek dat op lagere resoluties de site niet meer leesbaar werd.. Alles ging door elkaar, witte tekst op witte achtergrond, dat moest met spoed veranderd worden.

Dus ging mijn lief voor mij aan het werk, maar helaas zonder afdoende resultaat.


Uiteindelijk nog maar 1 oplossing: een andere standaard-template kiezen van blogspot.com.
En dat hebben we gedaan. Maar uiteraard wel nog het een en ander aangepast en dat zal de komende dagen wel meer worden.

Wat de inhoud betreft: ik zit niet zo heel lekker in mijn vel. Misschien door de warmte (oververhitting, uitdroging) misschien door iets lichamelijks.. weet het niet zo goed. Maar het gaat niet helemaal fijn. En daarmee heb ik dus ook niet echt inspiratie. Uiteraard wil ik toch regelmatig de inhoud verversen, dus dan maar om te zeggen dat ik eigenlijk even niets te zeggen heb!

Daarnaast hebben we nog de complicatie dat onze router stuk is en daarmee de mogelijkheid om samen achter de computer op het internet te zitten.. Maar dat zou binnen een paar dagen wel opgelost moeten zijn.

De komende week hebben we het in elk geval wel weer druk. Woensdag is mijn lief jarig en donderdag gaan we klussen in huis met Franz en Belladonna. Vier bloggers in verzengende hitte aan het werk! Dat is toch in elk geval wel een blog waard.

Verder hoop ik dat ik deze week op kraamvisite mag. Annie en Mart verwachten sinds gisteren een tweede kindje... Spannend!


3 Comments:

Anonymous said...

Nou Isis, je Blog is weer helemaal goed te lezen hoor! mooie layout! we wachten vol smart op je nieuwe ontsluieringen uit je hersenpannetje! msschn zien we je deze week nog........

1:18 PM

 
birdy num num said...

Ik ben heel erg benieuwd hoe je uiteindelijke layout wordt. Ik vind je foto nu ook heel schitterend! Vooral die oortjes zijn heel schattig! Laat Felix maar even aanrommelen en het komt helemaal goed.
Ik hoop dat jij ook weer wat beter in je velletje gaat zitten. Komt vast door de warmte...want ik ben ook helemaal van slag erdoor en zit op het moment ook niet helemaal lekker in mijn vel. Mijn gestel is in ieder geval niet op deze temperatuur gebouwd. Of misschien de aankomende maanstonden? :|

3:06 PM

 
Felix said...

Isis heeft alles bedacht en bekonkeld, ik ben slechts een nederige uitvoerder... alle lof dus aan Ontsluierde Isis. Wat betreft het niet lekker in je vel zitten... aan alle zieke mensen zou ik zeggen: beterschap, en alle gezonde mensen: kop op!

12:38 AM

 

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home