Wanneer je mystiek in het alledaagse vindt, kun je glimlachen om visioenen

zondag, juli 16, 2006

Seksdagboek nodig?

AMSTERDAM - Om de details van een wilde nacht tijdens zijn tour niet te vergeten, schrijft de 32-jarige Robbie Williams alles in zijn geheime seksdagboek op. In het boek vermeldt de womanizer namen, telefoonnummers, adressen en bedprestaties van de dames.
Een bron vertelde de Britse krant Daily Star: "Robbie heeft zoveel one night stands gehad, dat hij niet meer weet met wie hij allemaal het bed gedeeld heeft. Daarom besloot hij een boek bij te houden waarin alle details te vinden zijn. Het dagboek helpt hem zijn geheugen op te frissen. Als hij dan de volgende keer weer in die stad moet optreden, kan hij precies zien bij welke beauty hij langs moet gaan."

Felix en ik hebben al eerder zitten fantaseren hoe dat nou zou zitten met het seksleven van Robbie Williams. Niet zozeer over hoe en wat hij zou presteren maar meer over berekeningen wat betreft het aantal vrouwen waar hij wel of niet seks mee heeft en hoe vaak hij wel of niet seks kan hebben.

Wij hebben nl. een DVD in bezit van zijn concert in Knebworth, Engeland. Hij gaf hier drie concerten waar elke avond 100.000 mensen naar kwamen kijken. En daar begon onze berekening:

In drie dagen zagen dus 300.000 mensen zijn concert.
Wij gokken het er op dat 75% daarvan vrouwen zijn.
Dat betekent dat er dus 225.000 vrouwen aanwezig waren.
Wij schatten dat van de vrouwen zo'n 60% (wij blijven voorzichtig) wel een nacht met Robbie door willen brengen.
Dat betekent dat er op die drie avonden zo'n 135.000 vrouwen waren die willig waren voor een nachtje rollebollen.

Stel: Robbie neemt vanaf dat moment elke avond 1 van de dames mee naar huis, dan is hij bijna 370 jaar (!) bezig om al deze vrouwen tevreden te stellen.

En dan hebben we het nog steeds maar over drie concerten op 1 locatie in Engeland. En vergeten we alle andere concerten in de rest van de wereld.

Dus eigenlijk hoeft Robbie geen seksdagboek bij te houden. Misschien wel om de herinnering aan al die vrouwen levend te houden. Maar toch zeker niet om er voor te zorgen dat hij de volgende keer weer terug komt bij die vrouw. Alsof er niet genoeg vervangsters liggen te wachten op hem! Daar trapt Isis niet in.

Nee, Robbie is een van die weinig gelukkige mannen die zo'n seksappeal heeft dat hele bevolkingsgroepen zich gewillig storten op hem. En... Isis vindt hem ook wel lekker!

Maar... Is Robbie echt gelukkiger dan de melkboer?

4 Comments:

birdy num num said...

Mirjam, kun je dat paarse gedeelte met de tekst niet iets meer naar links krijgen, want zo is het bijna niet te lezen. Michael weet vast wel hoe...
Groetjes!

4:43 PM

 
birdy num num said...

Of de tekst iets meer naar rechts :)

4:44 PM

 
birdy num num said...

Is Robbie eigenlijk niet van de herenliefde? Dat dit voor al zijn vrouwelijke fans angstvallig verborgen wordt gehouden, omdat anders zijn cdverkoop zou kelderen wanneer de waarheid naar buiten zou komen?

4:47 PM

 
Felix said...

Had Britney Spears niet ook een sexdagboek? Wat was ook alweer de titel?... Oja: Oops I did it again!

6:10 PM

 

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home