Wanneer je mystiek in het alledaagse vindt, kun je glimlachen om visioenen

dinsdag, juli 18, 2006

Vrouwen en kinderen eerst (I)

Omdat het al weer een aantal dagen geleden is dat ik geschreven heb, even een heel klein stukje!
Ik moet echter opschieten, want ik moet me nog douchen, aankleden en naar de bus binnen het komend half uur.. Arbeid roept!

Zojuist ontdekte ik echter dat wij (Felix en ik) dagelijkse bezoekers hebben van ons blog. Om deze bezoekers in elk geval niet te veel teleur te stellen, dus alvast een inleiding op waar ik vanavond over verder zal schrijven.

Want zojuist las ik via surfen op Google Nieuws het volgende stukje:

ALEPPO (ANP) - Vrouwen en kinderen krijgen voorrang bij het opstellen van de passagierslijsten voor de vliegreis van de Nederlandse Libanon-evacués. Na een busreis naar het Syrische Aleppo vertrekken maandagavond en - nacht twee groepen vluchtelingen naar Nederland.

Als ik vanavond terug ben van werk en een bbq bij mijn oud-collega, zal ik uiteenzetten waarom ik twijfel of dit wel de juiste manier van evacueren is..

Wordt vervolgd dus..

0 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home