Wanneer je mystiek in het alledaagse vindt, kun je glimlachen om visioenen

woensdag, augustus 02, 2006

Stoffig

Zoals al eerder aangehaald, ben ik begonnen met de meest stoffige bezigheid die er bestaat. En tot nu toe heb ik er nog lol in ook (ooit was ik van plan om een opleiding register-accountant te gaan volgen, dus stoffigheid past ook wel een beetje bij mij).

Vanavond dus het hele internet af gecruised om informatie te vinden. Want daar draait het om: informatie en aanknopingspunten.

Gelukkig heb ik (aanstaande) familieleden die al voorwerk hebben gedaan, waardoor ik nu van start kan met een al uitgebreide stamboom.

Familie Van Dorp (hulp van tante Atie moet nog worden ingeroepen): vanaf 1903
Familie De Jong: vanaf 1883
Familie Copsy: vanaf 1800
En met stip bovenaan: Familie De Haas: ongeveer 1720 (met als huidige stamvader Hannis Pieterszoon de Haas)

Het is in ieder geval wel al duidelijk dat Isis uit een kinderrijkere familie komt dan Felix. Zijn familie was al wat eerder op de hoogte van de gevolgen van een te hoog geboortecijfer. In de bollenstreek was deze kennis nog niet echt doorgekomen!


Ondanks de stoffigheid, vind ik het een leuke bezigheid en hou ik het denk ik nog wel even vol!

0 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home