Wanneer je mystiek in het alledaagse vindt, kun je glimlachen om visioenen

zondag, maart 23, 2008

Naastenliefde?

Voor Isis is het klaar met de fora..
Naar aanleiding van mijn volgende post op een forumthread over de anti-racismedemonstratie op De Dam gisteren:


kreeg ik de volgende reactie:


Toen ik dat las, was ik echt een beetje van slag.
Nu ben ik opeens niet meer welkom in Nederland omdat ik vind dat culturen naast elkaar kunnen leven. Het is niet een mening van een individu want kijk eens hoeveel positieve stemmen deze poster heeft gekregen..

Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet, maar de fora zijn nu echt off-topic voor mij!

Labels:

5 Comments:

Blogger Felix said...

De grootste scheeuwlelijkerds overheersen de fora. De meerderheid van gezonddenkende mensen zoals jij haken dan af. Krijgen ze de illusie dat ze in de meerderheid zijn, de stumperds. Ik blijf doorgaan met redelijke, gefundeerde reacties te posten. Daar zijn extremisten namelijk allergisch voor.

10:46 AM

 
Anonymous Roen said...

Ik lees ze ook niet meer, nooit gedaan eigenlijk. Dat anonieme geschreeuw in de leegte bluhh..zo makkelijk en zo simpel.

7:51 PM

 
Anonymous Jurgen said...

en....zijn jullie nog gegaan?

10:49 AM

 
Blogger Isis said...

Het is moeilijk op de fora weg te blijven, maar het lukt me gelukkig aardig.
Ben er ook steeds meer van overtuigd dat het hier gaat om een kleine groep ellendelingen. En als je teveel op die fora blijft rondhangen, heb je het gevaar dat je al het vertrouwen in de medemens verliest.

En ja, we zijn nog naar Amsterdam gegaan. Het was niet al te druk en erg vriendelijk allemaal.
Felix en ik misten wel een beetje de opruiende teksten van de sprekers, want dat hoort toch op een demonstratie! Maar ja, daarmee bleef het allemaal heel beschaafd en dat is toch ook weer prettig!

3:11 PM

 
Anonymous Roen said...

wel stoer, demonstreren op de Dam, wel erg seventees, dat weer wel!

9:59 PM

 

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home