Wanneer je mystiek in het alledaagse vindt, kun je glimlachen om visioenen

zondag, juli 09, 2006

Catan-oproep

Even een oproepje aan iedereen die graag Catan speelt:
Op
http:\\games.asobrain.com kun je online Catan spelen.

Er zijn dan twee opties:

Non-Ranking:

De spelletjes die je speelt zijn volledig vrijblijvend en je kunt ervoor kiezen om alleen met robots te spelen en niet met echte mensen.

Ranking:
De spelletjes die je speelt, tellen mee voor een persoonlijke score. Dat is leuk want dan kun je je eigen kwaliteit meten aan die van anderen. Er is een 'ranking'-lijst en uit eigen ervaring weet ik dat dat wel een extra dimensie geeft aan het spelletjes spelen. Want winnen levert dan uiteindelijk ook iets op: nl. een hogere score. Nadeel is dat je wel altijd met echte mensen moet spelen en niet met robots.

Het is verder zo dat je op deze site een eigen 'clan' kunt creeëren. Dat is dan een eigen groepje, dat meer mogelijkheden heeft en waar je eigen wedstrijden mee kunt hebben.
Voordat je in zo'n groepje mag deelnemen, moet je 50 Ranking-games hebben gespeeld.
Dus als je nu gemiddeld per dag twee spelletjes doet (ongeveer drie kwartier per dag dus) dan kunnen we over een maand een 'clan' beginnen met allemaal mensen die we kennen! Leuk he??
Een 'clan' bestaat uit minimaal 5 mensen en maximaal 10! En er kan per IP-adres (dus per computerverbinding) maar 1 deelnemer zijn...

Maar hier dan mijn oproep: Wie wil er mee doen met een echte Catan-Clan???

Als je geinteresseerd bent en nog vragen hebt, contacteer mij gerust! Ik leg je alles uit.
En als je al meer dan 50 Ranking-games hebt gespeeld, laat het me dan ook even weten.

Tot catans?

1 Comments:

Roen said...

hai, nou ik een user id, maar als ik echt aan het deelnemen toekom, knalt m'n laptop op zwart en reset zichzelf..... kweet nog niet wat er fout gaat...Roen

10:44 PM

 

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home