Wanneer je mystiek in het alledaagse vindt, kun je glimlachen om visioenen

zondag, juli 09, 2006

Update

Dat is alweer een tijdje geleden..
Nu ik al van diverse kanten commentaar heb gekregen dat ik mijn blog niet up-to-date houd, geef ik mijzelf gewonnen. Ik ga weer iets schrijven.
Heb alleen absoluut geen inspiratie!

Deze week is eigenlijk het echte gewone leven na de vakantie weer begonnen. Op het werk zit ik er weer in en ook thuis gaat nu alles zijn gangetje. We zijn nog wel steeds bezig in huis. Hebben afgelopen weekend nog een tv-meubel en cd/dvd-kastje in elkaar geknutseld en gisteren nog een soort barretje als afscheiding tussen keuken en woonkamer. Mijn huisje begint nu echt ONS thuisje te worden! Er is nog weinig in huis dat eraan herinnert dat ik hier ooit alleen woonde. We wonen nu echt samen. Dat voelt goed en ziet er vooral erg gezellig uit!

Nu moet er vooral nog behangen worden! Gelukkig is mijn oudste broer echt fantastisch en wil hij een dagje in zijn vakantie opofferen om bij ons te helpen klussen! Mijn zwager vindt dat dan weer zo'n gezellig idee, dat hij dan ook langs wil komen om te helpen (lees: zorgen voor de inwendige mens). Ja, ik ben dat verwende kleine zusje dat in elk gezin voor schijnt te komen!
Nu alleen nog even concreet een datum prikken en hopen op mooi weer, dat we dan na afloop de afloop kunnen vieren met een bbq'tje of zo..

En als het dan thuis helemaal gezellig is, dan moet ik toch ook eens hard gaan werken om mijn eigen bedrijfje van de grond te krijgen. De belastingdienst schijnt er meer vertrouwen in te hebben dan ik, want de blauwe enveloppen weten mij goed te vinden! Wat geresulteerd heeft in mijn eerste bezwaarschrift naar hen, nu maar hopen dat ik niet gebluft heb, maar echt gelijk heb....

Maar: als iemand nog briljante ideeën heeft over markten die nog te veroveren zijn... Laat het me weten!

3 Comments:

Franz said...

Wat heb je gedaan met jullie werkelijk briljante automatiseringstoepassing voor de backoffice van PGB-bureau's? Serieus, daar geloof ik écht in!

4:55 PM

 
Franz said...

Behangen doen we dus in de laatste week van juli. Dinsdag?

4:56 PM

 
Isis said...

Donderdag??? Ik werk tegenwoordig op dinsdag. Woensdag kan ook, maar dan moet ik mijn lief heel lief aankijken. Dan is-ie jarig namelijk!! We hebben het er nog wel even over!

11:41 PM

 

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home