Wanneer je mystiek in het alledaagse vindt, kun je glimlachen om visioenen

vrijdag, maart 07, 2008

My heart belongs to... Hind!

Over twee-en-een-halve maand zal Hind afreizen naar Belgrado om aldaar Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival.

Nog maar enkele minuten geleden heb ik het lied gehoord! En: ik was onder de indruk, echt onder de indruk! In eerste instantie vond ik de oosterse geluiden een beetje té. Inmiddels hebben al zoveel landen dat gebruikt! Maar ja... ze hebben daar ook veel succes mee behaald.


Hind heeft echt de uitstraling van een diva en een enorm charisma. Volgens mij hebben we nog nooit zo'n ster afgevaardigd naar het grootste culturele muziekfestival in Europa. Ze stond slechts op een klein podium in de vrijdagshow van Claudia de Breij, maar toen haar act begon, alleen nog maar oog voor 'onze' Hind!

Het lied heet: My heart belongs to you en sinds ik het gehoord heb, blijft deze zin en melodie in mijn hoofd hangen. En zoals ESF-fans weten: dat is heel belangrijk om te kunnen scoren!

Hind: DOUZE POINTS!
(in elk geval vanuit Malta, daar zorgen Felix en ik wel voor)

Labels:

2 Comments:

Anonymous Roen said...

Die Hind is top! Kan erg mooi zingen en heeft een sensuele uitstraling! Wat een kort vrokkie had ze aan bij Claudia! Ik denk dat ze best ver gaat komen, de Slavische landen vinden de muziek lekker klinken, weet ik zeker! Ben benieuwd of ze weer voor de act, buurland of iets moois kiezen...

10:11 PM

 
Blogger Isis said...

Dit jaar is het niet meer mogelijk om op buurlanden te kiezen. De twee halve finales zijn zo ingedeeld dat je niet tegelijk met je buren in een ronde zit.

Mooie uitzondering hierop is wel dat we tegelijk met Belgie uitkomen. Dus 10 punten moet kunnen lukken! En misschien zelfs wel douze points!

11:03 PM

 

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home